Fotografier - fastholder livets særlige stunder

 

Om susfoto.dk

 

susfoto.dk kan beskrives som et resultat af en hobby, der har grebet om sig.


Det er passionen for og glæden ved at fotografere, der driver mig. Jeg synes, det er sjovt og inspirerende at iagttage, fastholde og via billeder beskrive det, der sker omkring mig.

 

Jeg hedder Susanne Bak. Jeg er født, opvokset og bor stadig i Randers. Jeg er selvlært fotograf, med uddannelse og mange års beskæftigelse indenfor data, IT og økonomi. På fotosiden har jeg bl.a. været sæsonfotograf hos Dansk Skole Foto og på fuld tid kørt landet tyndt med ét mål - at få masser af gode billeder i kassen! - og dét var af alt fra børn i dagpleje, vuggestue, børnehaver og folkeskoler, til unge mennesker på handelsskoler og gymnasier, samt personalegrupperne disse steder.

 

Jeg fik mit første kamera i konfirmationsgave. Det var tilbage til dengang, hvor der skulle sættes film i kameraet og blitzen manuelt skulle slåes til. Kameraet har ændret sig en del, men det har været min trofaste følgesvend lige siden. Mange begivenheder i familie og venners lag er blevet foreviget, børnenes (og såmænd også de voksnes) udvikling kan følges ved jævnlig fotografering, fantastiske øjeblikke fra rejser og andre oplevelser kan fastholdes, gemmes o.s.v.

 

 

Fotografier - fastholder livets særlige stunder - dét er til enhver tid gældende.

 

Mange foto-hilsner
Susanne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2024 Susanne Bak. All Rights Reserved.